Vanspor FK – Vanspor ORG ve Vanspor NET – Van Spor Portal

2010 Yılında da Erhan Altın İsmi Geçmiş!

21.01.2022
2010 Yılında da Erhan Altın İsmi Geçmiş!

Vanspor.Net Özel Haber |
Vanspor FK’nın 2010 yılında da Erhan Altın ismiyle görüştüğü ve Erhan Altın’ın ligi iyi bilmemesi ve yeterli olmadığı düşüncesiyle takımın başına getirilmediği ortaya çıktı. İşte prestij gazetesinin  24 Aralık 2010 tarihli o haberi :

 

DİYADİN, ALTIN ve PENBE İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Teknik Direktörlük konusunda ince eleyip sık dokuduklarını ve yanlış yapma şanslarının olmadığını belirten Gezici, teknik direktörlük için kimlerle görüşüldüğünü de samimi bir şekilde gazetemize açıkladı. Gezici, eski ünlü futbolcu ve teknik adamlardan Metin Diyadin, Erhan Altın ve Ergün Penbe ile görüştüklerini, Metin Diyadin ve Erhan Altın ile anlaşamadıklarını, Ergün Penbe ile de anlaşmalarının zor gözüktüğünü ancak görüşmelerin henüz neticelenmediğini vurguladı.

Görüştükleri bu isimlerin maliyetlerinin yüksek olduğunu, Belediye Vanspor’un belli bir bütçenin dışına çıkamayacağını belirten Gezici; “Ayrıca görüştüğümüz bu hocalarımızın bizim ligi iyi takip etmediklerini de anladık. Biz, grubumuzu takip eden, takımımızı tanıyan tecrübeli bir isim ile anlaşmak istiyoruz. Çünkü artık taraftarlarımızın mutlu olma vakti gelmiştir. Bu nedenle acele davranmıyoruz ve bu konuda hata yapmak istemiyoruz. Metin Diyadin ve Erhan Altın ile görüşmelerimizden netice alamadık. Maliyetleri çok yüksek geldi. Ayrıca grubumuzu da hiç takip etmedikleri kanaatine vardık. Ergün Penbe ile görüştük ve biz de ona şartlarımızı bildirdik. Anlaşabileceğimize dair umudum az ancak yine de net bir şey yok. Taraftarlarımızın biraz sabırlı olmalarını ve teknik direktörlük konusunda acele etmemelerini rica ediyorum. Çünkü takımımızı ve gurubumuzu iyi tanıyan bir hoca ile anlaşmak istiyoruz. Takımın başına getireceğimiz teknik direktörümüzün bizi en azından ilk 5’e sokarak play-off oynatmasını temenni ediyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız titizlikle devam ediyor. Anlaşacağımız isim netleşirse bunu da kamuoyu ile zaten paylaşacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.