Vanspor FK – Vanspor ORG ve Vanspor NET – Van Spor Portal

Ömer Burukan: Turgay Hoca Çantanı Al ve Git!

16.01.2022
Ömer Burukan: Turgay Hoca Çantanı Al ve Git!

Vanspor FK taraftar grubu yöneticilerinden Ömer Burukan bugünkü 3-1 lik mağlubiyet sonrasında sert bir yazı kaleme aldı.

Kurtarıcı olarak gelen transferlerde şow yapan. Erkan Avseren ve Turgay Karatekin hocalarıma çok teşekkür ederim. Bugün sahada rezalet bir futbol vardı. Geldiğiniz ilk maçtan bu yana oyun olarak dahada geriye giden teknik ve taktikten uzak bir takım var. Bir hoca hiç mi olumlu bir dokunuş yapamaz.
Erkan hocam sorum sana devre arası transfer politikası bu şekilde mi yapılır. Devre arasında mutlak bir forvet bir on numara almamız gerektiği yerde gidip kocaelinde İsa nalbant gibi bir topçuyu Uğur Adem gezer gibi bir stoperi kime ve neye göre getirdin. Bu ligde aklı başında kaç tane hoca bu yaptığın transferleri yapar. Elinde bu kadar iyi bir bütçe varken bu kadar kötü nasıl harcadın çok merak ediyorum. Bu memlekete de bu taraftara da yazık ediyorsunuz en iyisi alın çantanızı gidin. Turgay hocam sende sana olan saygımızı kaybetmeden al çantanı evine git olmuyor olmuyor olmuyor…
Bugün sahada olumlu olan tek şey Yusuf,Furkan ve Oktay gürdal gibi gençlerimizin ortaya koyduğu performanstı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.